Strandclubeigenaars


Elk strandpaviljoen kan zelf zijn eigen gegevens eenvoudig beheren via deze website. Nog geen inloggegevens? Vraag deze dan geheel vrijblijvend aan via het emailadres info@3xl.nl.

De volledig zelf te beheren onderdelen zijn: de contactgegevens, openingstijden, de kleine afbeelding en een korte tekst over de strandtent. Daarnaast kan er een agenda en een volledige menukaart worden toegevoegd. Ook kan er een slideshow van maximaal 6 foto's worden gemaakt en kunnen er tot 10 foto-albums worden aangemaakt met daarin elk maximaal 24 foto's.

Met name het bijhouden van de agenda kan voor veel extra bezoekers op de websites van de strandpaviljoens zorgen. Dit omdat op deze website veel mensen zullen zoeken op strandfeesten en dan doorklikken.

Indien er niets wordt ingevuld op deze website, zullen alleen een aantal hoofdgegevens zichtbaar zijn, zoals de naam, website en de coordinaten van de strandclub. Hiermee is er in elk geval een link naar de website van het strandpaviljoen, goed voor de ranking in Google.

Het gebruik van deze website blijft altijd gratis.