Veelgestelde Vragen


Hoe werkt de zoekfunctie precies?

Als een plaats wordt gekozen, worden alleen de strandtenten in die plaats getoond. Daarna kan op 'Go' worden geklikt om de lijst met resultaten te zien. Indien er slechts 1 resultaat is, wordt direct de pagina van het betreffende paviljoen geopend. Indien er (ook) een datum voor een feest wordt gekozen, worden alleen de paviljoens getoond die op die dag een feest hebben. Let op, het feest moet dan wel ingevoerd op deze website. Je kan het datumveld weer leegmaken door op het prullenmand icoontje te klikken. Je kan ook opnieuw beginnen door op het strandclubs logo te klikken, dan wordt de homepagina weer getoond.

De datum van vandaag komt niet in het 'Datum feest' zoekveld?

Als je op 'Datum feest' klikt, en er was nog niets geselecteerd, dan opent de kalender met een rood rondje om de datum van vandaag. Als je die datum wilt selecteren, dan moet je er toch nog een keer op drukken. Je ziet dan die datum ook in het zoekveld verschijnen. Pas dan kan je het kalendertje sluiten.

Er ontbreken gegevens van een strandtent of ze zijn onjuist?

Naast enkele hoofdgegevens, wordt nagenoeg alle content op deze website verzorgd door de strandtenten zelf. Maar als er iets niet klopt, kun je ons altijd een mailtje sturen op info@3xl.nl. Bent u strandtenteigenaar? Vraag dan geheel vrijblijvend de inloggegevens aan om uw informatie toe te voegen en up-to-date te houden.

Strandtenteigenaar?

Bent u eigenaar van een strandpaviljoen? Dan kunt u zelf de meeste informatie beheren, zoals de algemene gegevens, foto's, agenda en/of een menukaart. Vraag geheel vrijblijvend de inloggegevens aan voor uw paviljoen. Zie ook de pagina Strandclubeigenaars.

Onrechtmatige content?

Behalve de naam, de website URL en de coordinaten van een strandtent, wordt alle content door de strandpaviljoens zelf verzorgd. Mocht er onverhoopt toch onrechtmatige content op deze website gepubliceerd zijn, zoals een foto waarvan het auteursrecht elders ligt, neem dan vooral contact op via het emailadres info@3xl.nl. Zie ook de pagina Notice & Takedown procedure.


Staat je vraag er niet bij? Dan kun je ons altijd een mailtje sturen op info@3xl.nl.